Староушицький ліцей Староушицької селищної ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області отримав нове обладнання на суму 546, 4 тисяч гривень.

Відповідна інформація опублікована на сайті Староушицької ОТГ. У кабінетах географії, хімії та біології з’явилася сучасна техніка.

Як зазначається, вона придбана у співфінансуванні селищної ради з обласним бюджетом. Учні ліцею тепер зможуть навчатись та опановувати матеріал програми, використовуючи інтерактивні дошки та електронний вимірювальний комплекс.

Староушицький ліцей отримав обладнання на суму 550 тисяч

Додамо, що адміністративний центр Староушицької селищної об'єднаної територіальної громади розташований у селищі міського типу Стара Ушиця. Вона була створена 7 вересня 2017 року.

Відповідно до розрахунків найбільший обсяг субвенції у 2019 році отримали ОТГ Житомирської — 175,3 млн грн, Дніпропетровської — 174 млн грн, Хмельницької — 145,2 млн грн, Чернігівської — 134,1 млн грн областей.

Староушицький ліцей отримав обладнання на суму 550 тисяч

Нагадаємо, Зеленський підписав зміни до закону «Про добровільне ОТГ». Тепер вони будуть утворюватися методом перспективного планування. В пріоритетах — підвищення соціальних стандартів та їх впровадження, а також доступність соціальних послуг.

Етап завершення об’єднання в ОТГ в Україні планується закінчитися на останніх вибоах громад.А саме ті, які подали документи та пройшли об'єднання. Як відомо, детальніший план, наразі, не узгоджено.

Староушицький ліцей отримав обладнання на суму 550 тисяч

Наразі в об'єднаних громадах проживає 69% українців. Їх Кількість становить 806 одиниць, ще близько 70 очікують на рішення ЦВК про проведення виборів. Перші вибори відбулися 23 грудня у 78 ОТГ.

Коментарі

Популярні новини