«Хмельницькгаз» долучився до всеукраїнської ініціативи «Підвези медика на роботу».

Вимушені ведення карантинних заходів щодо подолання, а також нерозповсюдження коронавірусної інфекції в Україні та на Хмельниччині, досить ускладнило медичним працівникам можливість добратися до свого робочого місця.

Оскільки досить велика кількість лікарів добирається до закладів охорони здоров’я з віддалених мікрорайонів, а також сільських населених пунктів Хмельницької області. «Хмельницькгаз» здійснює доставлення близько 50 лікарів до закладів охорони здоров’я на території всієї Хмельниччини.

Всеукраїнська ініціатива «Підвези медика на роботу»

Газорозподільна компанія підтримала звернення та ініціативу Президента України і Міністерства охорони здоров’я щодо доставлення медиків до роботи.

Найбільше медичних працівників доставляють у Віньковецький, Старокостянтинівський, Городоцький, Деражнянський, Волочиський райони та у місто Хмельницький. Крім того, досить налагоджена взаємодія з органами влади та медичними закладами щодо моніторингу та вивченню подальшої потреби у довозі медиків.

Саме тому, зараз як ніколи, важлива допомога кожного, оскільки те, що роблять лікарі – справжній подвиг, і вони не можуть запізнюватись на роботу.

Не залишайтесь байдужими, та підтримуйте таку необхідну справу – допомагайте нашим лікарям!

Коментарі

Популярні новини