У фіналі 9 сезону реаліті-шоу «МастерШеф» учасники у першому конкурсі готували страви зі старих продуктів страву, яка мала бути абсолютно новою.

Як пише видання 24 Lifestyle, Лілія Сорокіна із Кам’янця-Подільського приготувала пюре із груш та малини. А також качину грудку з п’яною вишнею та фрукти в соєвому соусі. Після першого конкурсу, проєкт покинула Олександра Єфименко.

Наступним кулінарне шоу залишили Руслан Шилін, Петро Косівський та Кіеу Тхук Ань. Зазначається, що учасники мали приготувати традиційні страви азіатської кухні. Дійство тривало в реальному часі для реальних відвідувачів.

Лілія Сорокіна у трійці фіналістів реаліті-шоу «МастерШеф»

Суддя проєкту Ектор Ісмаель Хіменес-Браво вибрав для приготування три відомі страви власного ресторану. Учасники мали у запасі дві години. За результатами конкурсу перемогла команда червоних з рахунком 14:11.

Таким чином, у суперфінал ввійшли Лілія Сорокіна, Руслан Лучков та Сергій Денисов.

Як відомо, Лілія Сорокіна за освітою — перукарка. На кулінарне шоу анкету заповнили потайки подруги дівчини. Хто стане переможцем 9 сезону «МастерШеф» дізнатися можна буде вже наступної п’ятниці.

Лілія Сорокіна у трійці фіналістів реаліті-шоу «МастерШеф»

Зазначимо, що це кулінарне шоу з’явилося вперше у 2011 році на екранах каналу «СТБ».

Подібні конкурси є У Британії, Бельгії, Ізраїлі, Австралії, Швеції, Хорватії, Новій Зеландії, Норвегії, Португалії, Перу, Фінляндії, Франції, Греції, Німеччині, Індії, Малайзії, Росії, Філіппінах, Нідерландах.

20 конкурсантів з усіх куточків країни «б’ються» за грошовий приз, а також за можливість навчатися у французькій кулінарній школі.

Коментарі

Популярні новини