Кам'янчани та місцеві підприємці об'єднують зусилля задля допомоги медикам та лікарням в боротьбі із поширенням коронавірусу на Кам'янеччині.

Про це на сторінці у Facebook повідомив засновник благодійного фонду «Кам’янчанин» Микола Мельник, котрий і виступив ініціатором акції.

Пряма мова: «У зв'язку з тим, що ситуація з поширенням коронавірусу набирає обертів, наш БФ «Кам’янчанин» вирів допомогти тим, хто буде першим надавати допомогу, це лікарі та лікарні.

Задля того, щоб наше місто благополучно подолало етап з карантином, а також лікуванням необхідно допомогти максимум. Для цього, наш фонд вирішив закупити все необхідне: маски, респіратори, дезінфектори та інші засоби, яких не вистачає лікарям.

Відео: У Кам'янці-Подільському підприємці об'єдналися для допомоги медзакладам

З цією ініціативою ми вирішили звернутись до підприємців міста, які не залишились байдужими.» - розповів засновник благодійного фонду «Кам’янчанин» Микола Мельник.

Підприємці, які вже долучились: Іван Власюк та Дмитро Власюк — «Coffee-Bike», Олександр Детцель та Олена Детцель — Рок шаман бар «Троє в каное», Костик Ігор — фотостудія «KOSTYK PHOTO.COM», Бендера Леся — Гостьовий дім «Old Town», Парасулько Володимир — агенство нерухомості «Кам'янець-Подільський», Олена В'ячеславівна — готельно-ресторанний комплекс «Шервуд-stream», Бойко Андрій — президент баскетбольного клубу «Di Di Bao».

Пряма мова: Наша безпека у ваших руках, якщо ми будемо піклуватись про лікарів, вони в свою чергу зможуть вчасно надати допомогу кожному хто цього потребує. Також ми створюємо штаб для швидкого реагування. Я розумію, що зараз не легкий час для всіх нас, але прошу всіх підприємців долучитись до цієї акції.» - доповнив Микола.

Рахунок фонду:

ПриватБанк: 5169 3305 2164 4192

Рахунок в формі ІВАN: UA263154050000026004052332055

Також читайте:

Коментарі

Популярні новини