Національна поліція Хмельницької області провела відповідні заходи для перевірки 155 гральних закладів.

Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції Хмельницької області.

Мобільними групами Хмельницькій області були проведені рейди для виявлення незаконного грального бізнесу, а також його протидії. Відповідні дії проводилися після розпорядження Кабміну від 20 грудня 2019 року «Про протидію гральному бізнесу» та за дорученням міністра МВС України.

Гральний бізнес на Хмельниччині перевірено — поліція

За словами начальника ГУНП в Хмельницькій області Анатолія Щадило, наразі жоден гральний заклад на Хмельниччині не працює. Він зазначив, що обладнання, яке використовували для грального бізнесу - вивезли з усіх приміщень.

Сказано, що разом із місцевою владою також провівся демонтаж усіх вивісок. А також були забрані всі інформаційні стенди, що сповіщали про діяльність закладів грального бізнесу. Поліція Хмельниччини продовжує вести необхідні заходи, щоб запобігти поновленню подібних закладів, моніторять контролюють ситуацію.

Нагадаємо, гральний бізнес — заборонений з 2009 року. 19 грудня у Верховній раді України народні депутати намагались проголосувати за законопроєкт про легалізацію в Україні.

Гральний бізнес на Хмельниччині перевірено — поліція

Він передбачав, що займатися ним можна буде виключно у 3-5 зіркових готелях. Однак мав отримати державну ліцензію. Але відповідний законопроєкт у першому читанні не був прийнятий.

Після чого Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив Нацполіції до 16 години 20 грудня 2019 року припинити функціонування всіх гральних закладів в Україні.

Коментарі

Популярні новини