Вчора, 10 березня провели один матч, замість двох запланованих.

Волочиський «Агробізнес» активно готується до весняної частини чемпіонату України з футболу у першій лізі в Туреччині.

«Агробізнес» планував зранку зіграти з «Епіцентром» з Дунаївців, а після обіду – з китайським «Чанчунь Ятаєм». Але, через певні кадрові проблеми від поєдинку з земляками відмовилися, також зі складу вийшли три гравці.

Матч з китайцями все-таки відбувся. У 2019 році суперник виступав у китайській першій лізі та посів п’яте місце. А на зборах у Туреччині до гри з «Агробізнесом» переміг «Дніпро-1» з рахунком 2:1, а також зіграв у нічию з казахським «Актобе» 2:2.

Загалом, матч «Агробізнеса» та «Чанчунь Ятая» не виявив переможця. Китайці, відкрили рахунок на 68 хвилині, але так і не змогли перемогти. На 90+1 хвилині Богдан Семенець вдало зіграв на добиванні після удару Миколи Когута, а також встановив остаточний рахунок у грі 1:1.

Для волочиської команди ця гра стала п’ятою на зборах у Туреччині. До цього «Агробізнес» переміг білоруський ФК «Іслоч» 2:0, поступився «Таразу» з Казахстану 1:0 та МФК«Миколаїв» 2:1 і зіграв внічию 1:1 із латвійською «Валмієрою».

У суботу, 14 березня буде проходити кінцевий спаринг на закордонних зборах «Агробізнес», коли гратиме з норвезьким «Флеккером», і вже після повернеться додому на Україну.

Коментарі

Популярні новини