Сьогодні, 1 березня у міському Будинку культури відбулася виставка весільної індустрії.

Подібний захід у Кам’янці-Подільському відбувається вперше.

Пряма мова: «Багато хто схиляється до думки, що івент-індустрія це весільна виставка. Можна сказати, що на 70% це і правильно. Але івент-індустрія — це розважальна індустрія. Тобто всі кого цікавлять хрестини, розважальні вечірки, родинні свята, весілля, виїзні церемонії мають можливість прийти та подивитися, що саме кам’янчанам можуть запропонувати люди, які працюють у цій сфері.

Сьогодні присутні усі представники, які дотичні до івент-індустрії. Хочу з практики сказати, що ми завжди спостерігаємо як ця індустрія розвивається у Хмельницькому, Чернівцях, Івано-Франківську, Тернополі й хочу сказати, що Кам’янець-Подільський дуже потужний.

Ми дійсно йдемо в ногу на рівні з провідними компаніями України, а також і Європи, куди ми також маємо виїзди. Плануємо, що наступного року повторимо таку виставку», — зазначила Єпанішнікова Анжела.

Організатори зазначили, що такі заходи проводяться раз в рік, зокрема, перед початком весільного сезону. На виставці весільної індустрії були присутні 41 учасник.

А саме — весільні декоратори виїзних церемоній та залів, фотографи й оператори, кондитери, які доставляють й оформляють бари на заходах, кейтерингове обслуговування, салони весільної сукні, візажисти й перукарі, магазини живих квітів.

Крім того, мешканці та гості міста мали можливість взяти участь у розіграшах сертифікатів. А вже ввечері містяни побували на шоу-програмі гостей з інших міст та презентації церемонії Марії Саволайнен.

Коментарі

Популярні новини