На День Святого Миколая кам’янчани зможуть побувати на урочистому відкритті головної ялинки міста.

Про це повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради. Побачити «новорічну красуню» можна буде вже о 16:00. Також зазначається, що з 17:00 від парку Героїв Євромайдану до площі Польський ринок рухатиметься Новорічний карнавал.

Гості та мешканці міста зможуть побачити театралізовану постановку — Різдвяну казку про Лускунчика, де головна героїня, занурюється у дивовижні події й має здатність спілкуватися з чудесним.

У Кам’янці-Подільському сьогодні запалять головну новорічну ялинку

Написав її відомий німецький письменник Ернст Теодор Амадей Гофман. Герої дійства запросять усіх присутніх приєднатися до новорічного карнавалу Старим містом, де біля Ратуші, відбудеться анімаційна програма для дітей та для дорослих.

Як сказано, кам’янчани зможуть взяти участь у розважальній програмі. А також у традиційній передачі місту Вифлеємського вогню миру громаді Кам’янця-Подільського.

Зазначимо, що Вифлеємський вогонь завжди горить у місці, де народився Ісус Христос. До нас він приходить за допомогою естафети. ЇЇ започаткували австрійські скаути, які запалювали свічки у Віфлеємі та поширювали Світло як символ миру, любові, братерства, єдності.

У Кам’янці-Подільському сьогодні запалять головну новорічну ялинку

В скаутському розумінні палкий вогник означає очікування, жертовність. Світло символізує добро, душевний спокій, а також — солідарність з усіма, хто знаходиться далеко.

Коментарі

Популярні новини