У Кам’янці-Подільському є 120 дітей, до числа яких відносяться діти-сироти, діти з багатодітних сімей, які потребують в складних життєвих умовах, а також діти-переселенці з зони ООС.

Наш Благодійний фонд «Кам'янчанин» бере на себе зобов'язання подарувати цим дітям новорічну казку. Для цього Микола Мельник створив Резиденцію Діда Мороза, де кожна дитина зможе отримати свій подарунок, а також фотографію на згадку з цієї події.

Щоб долучитись до цієї доброї справи та допомогти фонду, можна надати матеріальну допомогу — солодощі, канцелярію, іграшки, а також послуги — фотограф, друк реклами та фото.

Подаруй дитячу казку: в Кам’янці-Подільському проводяться збори речей для дітей-сиріт

Серед орієнтовного переліку необхідного — цукерки вагові, печиво фасоване, вафельки в індивідуальних упаковках, нові іграшки, розмальовки, олівці кольорові, фарби, пензлики та стаканчики для фарб, фломастери, альбоми, книжечки дитячі, пластилін.

Подаруй дитячу казку: в Кам’янці-Подільському проводяться збори речей для дітей-сиріт

Зробити благодійний внесок на рахунок благодійного фонду з поміткою «на свята» можна за банківським рахунком 5169330519333857. Мельник Микола Миколайович

Наша адреса: Хмельницьке шосе 38 0987881196 Вероніка Терехівська. Можна також писати в приват. 1 кг цукерок — багато радості та посмішок Щодня з 10:00 до 17:00 Пропоную Вам долучитись до організації свята. 120 діток дуже його очікують!

Подаруй дитячу казку: в Кам’янці-Подільському проводяться збори речей для дітей-сиріт Подаруй дитячу казку: в Кам’янці-Подільському проводяться збори речей для дітей-сиріт Подаруй дитячу казку: в Кам’янці-Подільському проводяться збори речей для дітей-сиріт

Коментарі

Популярні новини