11 лютого, за участю Юрія Крилова - начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради, був проведений огляд готовності міста до безаварійного пропуску весняної повені та паводків.

На виконання Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2020 рік, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 11.01.2020 № 27/2020-р, із метою належної підготовки міського господарства до пропуску весняної повені, а також паводків, комісією у складі фахівців Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та служби водних ресурсів басейну р. Дністер Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області була проведена ретельна перевірка.

В ході роботи комісії були опрацьовані питання щодо якості та повноти виконання організаційних і практичних заходів, передбачених

Під час проведення перевірки, комісія внесла кілька пропозицій задля вдосконалення деяких заходів, якості та повноти виконання практичних та організаційних заходів, які передбачені Планом основних заходів виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради стосовно підготовки, а також пропуску весняної повені та попередження підтоплень на території міста Кам’янця-Подільського в 2020 році.

Після загальної перевірки, був висновок щодо того, що місто в змозі запобігти повені, а також вберегти громадян міста від її можливих наслідків.

Інформацію надав Володимир Слюсарчук - заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Коментарі

Популярні новини