До уваги жителей міста 12 лютого з 10 до 12 години у місті буде здійснюватися комплексна перевірка централізованої системи оповіщення цивільного захисту з увімкненням електросирен.

Такі перевірки здійснюються щоквартально відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2020 рік, із метою недопущення безпідставного хвилювання жителів міста.

Почувши звук сирени, необхідно підійти до найближчого гучномовця, або ж увімкнути телевізор (налаштувавши на канал місцевого кабельного телебачення), радіо чи радіоприймача (налаштувавши його на хвилю УР-1, Радіо Хіт ФM (FM 106,2) та прослухати повідомлення, яке буде транслюватися, а далі потрібно діяти відповідно до рекомендацій та вказівок які будуть надані - нагадує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

До уваги жителів міста: прохання вжити заходи щодо відновлення точок проводового радіомовлення у своїх оселях або придбати найпростіші ФМ-приймачі, за допомогою яких будуть створені умови оперативного інформування населенння при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій або будь яких небезпечних подій.

Коментарі

Популярні новини