14 лютого у Кам’янці-Подільському відбудуться святкові заходи до Міжнародного дня всіх закоханих.

У парку Героїв Євромайдану кожен охочий зможе зробити знімки на пам’ять біля тематичної фотозони «Магія кохання». Члени Молодіжної ради міста проведуть майстер-класи та допоможуть виготовити оригінальну «валентинку» для закоханих.

У рамках святкових заходів містяни матимуть нагоду долучитися до благодійної акції «Дерево бажань» по збору коштів для кам’янчанки Вікторії Власюк. А також залишити побажання та слова підтримки для дівчинки.

Кам’янчани, взявши участь у квесті, який буде організований за участю молодіжного комітету «U-Report», можна буде відвідати найромантичніші місця Кам’янця-Подільського та виконати цікаві завдання.

Крім того, можна буде знайти свою другу половинку, взявши участь в «Швидких побаченнях». У рамках дійства відбудеться виставка-ярмарка виробів ручної роботи сувенірників та майстрів хендмейду, де кожен матиме змогу придбати подарунки для своїх близьких.

Смачну акцію до Дня всіх закоханих подарує піцерія «Pizza Box». Адміністрацією закладу будуть проведені конкурси, де можна буде виграти сертифікати. Студенти вищих навчальних закладів організують флешмоб «Кам’янець-місто закоханих». На площі перед головною сценою молодь утворюватиме «живе» серце із ключовими літерами назви міста.

Під час церемонії одруження «Золоте весілля» будуть відтворені кращі українські традиції та обряди у поєднанні з найбільш популярними новинками весільної індустрії.

В цей день відома пара Кам’янця-Подільського святкуватиме 50 років свого подружнього життя. Атмосферу справжніх весільних гулянь весь вечір даруватимуть запрошені музичні гурти.

Коментарі

Популярні новини