31 січня відбулася 85 позачергова сесія міської ради Кам’янця-Подільського. На розгляд депутатів було винесено одне питання — про затвердження списку присяжних Кам’янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області.

Розглянувши подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області про формування і затвердження списку присяжних та враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської та антикорупційної діяльності, етики, прав людини, законності, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами, вирішено затвердити такий список у кількості 15 осіб строком на три роки.

Крім того, 31 січня виконком Кам'янця-Подільського, серед них — ті, що стосуються надання матеріальної допомоги, рішень, підготовлених департаментом економіки та розвитку інфраструктури міста. Також комунальною визначили послугу з поводження із побутовими відходами.

Затвердили також штатний розпис міського Будинку культури, де додано ще одну ставку — працівника гардеробу. Погодили члени виконкому й рішення служби у справах дітей, яка виносить на сесію звіти щодо виконання у 2019 році програм соціального захисту і забезпечення житлом дітей.

Як зазначає начальник служби, минулого року за кошти державної субвенції придбано три квартири особам з-поміж дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування.

Коментарі

Популярні новини