У конкурсі на зайняття вакантної посади керівника комунального некомерційного підприємства «Лікувального діагностично-консультативного центру» перемогу здобув Борис Цвігун.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-подільської міської ради. Зазначається, члени конкурсної комісії підтримали його кандидатуру одноголосно.

Відомо, що Борис Цвігун працював лікарем-урологом Кам’янець-Подільської міської лікарні, головним лікарем Хмельницької міської поліклініки №3, завідувачем поліклінічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні, головним лікарем Кам’янець-Подільської міської лікарні.

Лікувальний діагностично-консультативний центр отримав керівника

За його словами, якщо робота і зміниться, то лише в організаційному плані та комп’ютеризації. Передбачається, що продовження реформи стане поштовхом до розвитку матеріально-технічної бази закладу, підвищення кваліфікації лікарів та покращення якості надання медичних послуг.

Нагадаємо, в Україні відбувається процес масштабного реформування медичної галузі. Основним принципом є зміни механізмів фінансування галузі, введення оплати за надану медичну послугу, ведення лікування відповідно до протоколів надання медичної допомоги.

Лікувальний діагностично-консультативний центр отримав керівника

30 січня Кабінет Міністрів України затвердив новий план реалізації Концепції розвитку системи екстреної медичної допомоги. У 2020 році буде обладнано 200 приймальних відділень. Нова система екстреної медичної допомоги передбачатиме новий алгоритм догоспітальної категоризації викликів екстреної медичної допомоги.

Коментарі

Популярні новини