В Україні триває голосування за вибір найпривабливішого, впізнаваного та символічного міста країни у 2020 році.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Брати участь у проєкті «Місто України — національний вибір» можна у будь-який час. Через інтернет-голосування українці можуть обрати те місто, що володіє неповторною історичною та культурною спадщиною і гідне стати національним символом.

На проєкті репрезентовано багато цікавих відомостей про історію та культуру міст, зібрані унікальні фотографії та опис найвідоміших пам’яток і пам’ятників української архітектури.

Кам’янець-Подільський бореться за звання кращого міста України

Сказано, що це голосування всеукраїнського масштабу. Метою якого є підтримка національного розвитку та самосвідомості поколінь, збереження культурно-історичної спадщини української державності.

Зазначається, що підсумки голосування будуть підбиті 30 грудня 2020 року. Проголосувати за Кам’янець-Подільський можна за посиланням — http://mistoua.com.ua.

До десятки міст, які змагаються за звання кращого міста України також увійшли Кривий Ріг, Запоріжжя, Суми, Дніпро, Житомир, Біла Церква, Харків, Вінниця, Івано-Франківськ.

Нагадуємо, з метою формування стійкого іміджу туристичного міста шляхом розширення туристичної пропозиції, налагодження контактів та розповсюдження інформації про туристично-рекреаційні можливості міста в Україні та на міжнародному рівні в місті реалізується Програма «Популяризація туристичного потенціалу міста Кам’янця-Подільського на 2016-2020 роки» у новій редакції.

У 2019 році на виконання завдань Програми були виділені кошти в сумі 310,9 тис. грн.

Коментарі

Популярні новини