15 січня у Кам'янець-Подільському міському Будинку культури відбувся концерт з нагоди 80-річчя від дня народження та 60-річчя творчої діяльності Анатолія Геплюка.

Керівник і диригент малого симфонічного оркестру Кам'янець-Подільського навчально-виховного комплексу No 9 імені Аліма Трояна під час заходу був нагороджений відзнакою міста «Честь і шана».

Зокрема, за особисті видатні заслуги перед містом і його громадою, за багаторічну сумлінну працю, відродження та примноження до національної культури, популяризації міста на державному та міжнародному рівнях.

Анатолій Гаппюк з 1967 року впродовж 12 років працював викладачем у Кам’янець-Подільському культурно-освітньому училищі. Створив та 15 років був керівником викладацького ансамблю, який у 1980 році розширився у міський ансамбль.

Крім того, керував училищним оркестром народних інструментів «Віолі -ні». А у 1981 році був запрошений і переведений на посаду завуча міської музичної школи. За 28 років роботи у школі вніс вагомий внесок в розвиток юних музикантів, керував шкільним оркестром народних інструментів.

Анатолій Геплюк також є лауреатом обласних конкурсів. Неодноразово нагороджений грамотами та подяками. Біля 10 років був керівником оркестрової групи танцювального ансамблю «Кам’янчанка» та самодіяльного хору «Смотрич».

Здійснював гастрольні поїздки.до Литви, Болгарії та Польщі. З вересня 2009 року запрошений на роботу диригента народного малого симфонічного оркестру навчально-виховного комплексу No9 імені Аліма Трояна. У своєму доробку Анатолій Геплюк вже написав понад 600 музичних творів.

Коментарі

Популярні новини