У Кам’янці-Подільському встановлено 24 інформаційні таблички на найбільш відвідуваних туристами історико-архітектурних пам’яток міста.

Про це зазначила прес-служба музею-заповідника.

Протягом 2019 року в історичній частині Кам'янця-Подільського на місцях, які найчастіше відвідують туристи було установлено 24 ідентифікаційні таблички. Зокрема, на Старій фортеці, Соборі святих Апостолів Петра і Павла, Домініканському костелі Троїцькій церкві, Міській ратуші, Міській криниці, Подільській духовній семінарії.

Щороку подивитися на історичне місто приїжджає близько півмільйона туристів. Зазначається. що система знаків для туристів дозволяє швидше орієнтуватися. Наразі, вже встановлено карту-схему Кам'янця-Подільського та інформаційну сенсорну панель. Крім того у Старій частині міста встановлено декілька вказівників для туристів.

Зазначається, що інформаційні таблички виготовлені з вандалостійкого матеріалу. На них вказані назви та описи об’єктів на українській та англійській мовах.

Також є спеціально створений сайт для відвідувачів, де сімома мовами — українській, англійській, німецькій, французькій, китайській, російській є посилання на аудіогід Старим містом та Старим замком. Вказана й NFC-мітка, яка допомагає відвідувачу отримати інформацію без доступу до інтернету.

Зазначається, що метою таких табличок є розвиток системи навігації Кам'янця-Подільського, а також допомога туристам в отриманні швидкої інформації про необхідний об’єкт.

1 Комментарий
Ілот Нолур 2020-01-17
Відповісти
Кніпочки Так-Ні не працюють. Видає помилку 500

Популярні новини